2019-11-21 Product news

Nova ALDEC G3 VecFlow™ dekanter centrifuga kompanije Alfa Laval smanjuje troškove odvlaživanja i zgušnjavanja mulja

Nova dekanter centrifuga poseduje jedinstvenu VecFlow™ zonu ulaganja kompanije Alfa Laval kojom se smanjuje potrošna struje za 30% uz poboljšanje performanse separacije.

 

Smanjenje potrošnje struje za 30%.

Minimalna turbulencija je ključna za nisku potrošnju struje i izuzetnu sposobnost separacije dekanter centrifuge. Nova VecFlow™ zona ulaganja kompanije Alfa Laval ubrizgava mulj na način koji minimalno utiče na protok u posudi centrifuge. Na taj način se turbulencija smanjuje za više od 80% u poređenju sa tradicionalnim dekanter centrifugama, a potrošnja struje za 30%.

 

Visoke performanse separacije

Niska turbulencija dekantera dodatno poboljšava sposobnost separacije, što omogućava postrojenjima da optimizuju proces tako što će povećati procenat suvih čvrstih materija, uz smanjivanje potrošnje flokulanata ili povećavanje protoka. Fleksibilni upravljački sistem omogućava operatoru da sa lakoćom upravlja ovim pogodnostima u skladu sa prioritetima trenutnog posla.

 

Unapređenje za vlasnike ALDEC G3

Kupci koji već koriste ALDEC G3 moći će da unaprede svoje dekantere novim transporterom sa VecFlow™ zonom ulaganja. Na taj način će se poboljšati performanse separacije i smanjiti potrošnja struje na isti nivo koji postoji kod ALDEC G3 VecFlow™.

Carl Rehncrona, potpredsednik i direktor odeljenja za prodaju dekantera i membrana u kompaniji Alfa Laval se raduje predstavljanju. “Nastavljamo da pomeramo granice u odvlaživanju mulja i veoma smo uzbuđeni što ćemo predstaviti ALDEC G3 VecFlow™. Kombinacija niskih troškova rada i izuzetne sposobnosti separacije skraćuju vreme potrebno za povrat investicije - što je obično manje od jedne godine," rekao je Carl Rehncrona. “Mogućnost unapređenja postojeće ALDEC G3s je dobar primer kako kompanija Alfa Laval uvek ima za cilj da kupcima ponudi maksimalnu vrednost tokom celokupnog životnog veka opreme. Kada uložite u Alfa Laval dekanter centrifugu stičete platformu koja će biti spremna za budućnost i koja će vam služiti godinama," zaključio je Carl Rehncrona.

 

Da saznate više o novom Alfa Laval ALDEC G3 VecFlow™, posetite www.alfalaval.com/vecflow

 

Za više informacija, obratite se: Alfa Laval d.o.o. Predstavništvo Beograd 

E: srbija.info@alfalaval.com

 

 

Povezani sadržaj