Posvećeni svetlijem svetu

Godina se bliži kraju. Kao i obično, želimo da izrazimo iskrenu zahvalnost na vašoj saradnji tokom 2021. Radujemo se neprekidnom i prosperitetnom odnosu, fokusirajući se na razvoj vodećih, održivih rešenja koja ljudima i našoj planeti pružaju svetliju budućnost.

I nadamo se da ćemo ovo uraditi zajedno. Tokom prošle godine, Kompanija Alfa Laval ugradila je toplotne izmenjivače u aplikacije za energetsku efikasnost naših kupaca, čime je uštedela ukupno 50 GW. Ova ušteda je rezultirala godišnjim smanjenjem emisije ugljika od 25 miliona tona – nešto više od emisija grada Pariza. To je samo deo koji se odnosi na poboljšanje klimatskih uslova... da ne spominjemo radost i moć partnerstva.

Praznične čestitke

Partnerstvo za ubrzanje vašeg održivog razvoja

Svaki kW ušteđene energije jednako je vredan kao i proizvodnja jednog novog kW čiste energije. U Alfa Lavalu znamo kako da vaše procese učinimo efikasnijim – i održivijim. Više od 90 godina, razvijamo toplotne izmenjivače sa ciljem optimizacije prenosa toplote u procesima grejanja i hlađenja.

U ovom videu možete saznati kako naša inovativna rešenja već podržavaju povećanu potrebu kupaca za energetskom efikasnošću i smanjenjem emisija.

Pročitajte više o Alfa Laval rešenjima energetske efikasnosti