Izmenjivač gas-tečnost

Od izuzetno visokih temperatura do medijuma sa veoma asimetričnim brzinama protoka, portfolio izmenjivača gas-tečnost proizvođača Alfa Laval čini više od drugih izmenjivača toplote. Izrađeni sa revolucionarnim asimetričnim rupicama na pločama, naši modeli gas-tečnost obezbeđuju efikasno iskorišćenje toplote i veoma mali pad pritiska u primenama sa gasom – sve u okviru značajno manje površine nego kod sistema sa cevima.

AlfaNova-vignette-GTL

Uradite više uz tehnologiju lemljenih izmenjivača gas-tečnost

  • Laka lemljena konstrukcija pruža mnogo veću toplotnu efikasnost i uglavnom je 75% manja od sličnih dobošastih izmenjivača
  • Podnosi temperaturu do 750°C bez rizika od termičkog zamora. Kod nekih primena je moguća i temperatura preko 1400°C.
  • Veoma mali pad pritiska u asimetričnim primenama zahvajujući patentiranom dizajnu ploča sa rupicama
  • Brza isporuka svuda u svetu zahvaljujući naprednoj proizvodnji i logističkim mogućnostima proizvođača Alfa Laval, kao i zalihama standardnih modela

Jedinstveni dizajn naših pločastih izmenjivača gas-tečnost im omogućava rad sa mnogo višim zapreminama protoka sa jedne strane ploče. Zbog toga mogu da obavljaju složene poslove sa gasnim medijumima koji su nemogući za druge pločaste izmenjivače toplote, a sa veoma malim padom pritiska i otpornošću na toplotni zamor. Ovim se otvaraju mogućnosti za iskorišćenje toplote u mnogim industrijama uz bržu isplativost, kao i važne pogodnosti za životnu sredinu. Ove prednosti čine naše izmenjivače toplote gas-tečnost pogodnim za veliki broj zahtevnih primena, kao što je komprimovanje vazduha i kombinacija toplote i struje.

.

Izmenjivač koji može više

Linija proizvoda Alfa Laval GL predstavlja savršen izbor za brojne asimetrične primene prenosa toplote. Dizajnirani su laganom lemljenom konstrukcijom koja nudi mnogo veću toplotnu efikasnost i obično je 75% manja od dizajna školjki i cevi koje se koriste za slične zadatke.

gas to liquid product line

Upoznajte se sa celokupnim portfoliom izmenjivača gas-tečnost

Želite da saznate više o tome šta naša jedinstvena tehnologija izmenjivača gas-tečnost može da pruži vašem poslovanju? Čitajte o relevantnim primenama i pogledajte tehničke specifikacije tako što ćete preuzeti pregled našeg portfolija.

gl glx folder 640 360

Uverite se sami

Kao efikasna tehnologija sa vrlo malim dimenzijama, Alfa Laval GL pločni izmenjivači toplote mogu se koristiti na pozicijama tokom vašeg procesa. Pogledajte ovaj primer animacije da biste saznali više i uverili se koliko su zaista kompaktni!

Vaš centar za najnovije vesti o grejanju i hlađenju

Ekspertiza stečena višedecenijskim iskustvom u razmeni toplote, Alfa Laval pruža izvore sa dosta podataka o današnjim izazovima u grejanju i hlađenju. Saznajte odgovore na složena pitanja o svemu, počev od energetske efikasnosti do prirodnih sredstava za hlađenje, uz korisne alate koji vam omogućavaju lakše pronalaženje odgovarajuće tehnologije za vašu primenu.

heating cooling-hub-vignette-2021
.

Kontaktirajte nas

Da li vam je potrebna snaga da postignete više u vašim primenama hlađenja pomoću gasa? Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više o kompletnom portfoliju Alfa Laval pločnih gas-u-tečnost izmenjivača toplote. Naši stručnjaci mogu vam pomoći kako biste pronašli optimalni model koji će odgovarati vašim specifičnim potrebama na srbija.info@alfalaval.com

service_man.jpg

Ove informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.