700 Serija

Alfa Laval Tri-Clover® 700 serija je serija ventila sa jednim sedištem na vazdušni pogon koji obezbeđuju pouzdane performanse, sa decenijskom primenom u fabrikama hrane, mleka i pića širom SAD.

700 Series 640x360

Pouzdan dizajn

Ventili Alfa Laval Tri-Clover serije 700 imaju izdržljiv i pouzdan dizajn sa čvrstim plastičnim čaurama, koje eliminišu truljenje metala. Pored toga, vreteno je navučeno na osovinu aktuatora, čime se eliminiše spoj između vretena i motora, i obezbeđuje pravilno poravnanje. Čaure na svakom kraju nosača cilindra takođe obezbeđuju savršeno poravnanje. Osim toga, svaki ventil ima čvrst poklopac za glavu, a prsten tela je dizajniran tako da može da izdrži hidraulične šokove.

Različiti stilovi i veličine

Ventili serije 700 su dostupni u verzijama sa dugohodnim i kratkohodnim motorom, uključujući širok izbor ventila za zatvaranje i preusmeravanje. Veličine se kreću od 2" (50 mm) do 4" (102 mm), u normalno otvorenim ili zatvorenim položajima. Površinska obrada 32Ra je standardna, sa nekoliko opcija kombinacija tela ventila koje možete izabrati.

Pomaže u popunjavanju praznina

Čak i tokom kontinuiranog procesa odvajanja tečnosti, ventili sa jednim sedištem iz serije 700 mogu odlično da popune praznine. Ukoliko vam je potreban jednostavan ventil za preusmeravanje, razmislite o 761 ventilu za preusmeravanje. Ukoliko je deo vašeg procesa zahteva preusmeravanje protoka, instalirajte seriju 762 ventila za preusmeravanje protoka - kao što je prikazano.

Prednosti

  • Obložene opruge omogućavaju duži životni vek, visoki pritisak držanja
  • Navoj ventila na vretenu motora, eliminiše spojnicu
  • Svi vlažni delovi su od nerđajućeg čelika 316L
  • Raznovrsnost ThinkTop opcija za automatizaciju

Kako radi

Ventil se daljinski kontroliše pomoću komprimovanog vazduha. Ima nekoliko jednostavnih pokretnih delova, a kao rezultat dobija se veoma pouzdan ventil.

Budući da se radi o vazdušnom ventilu sa jednim sedištem, može se izvršiti konfiguracija uz pomoć kratkohodnog ili dugohodnog motora. Ventil 761 ima fleksibilan sanitarni dizajn, što mu omogućava da se koristi u širokom spektru primena - kao zaustavni ventil sa dva ili tri otvora ili kao preusmerni ventil sa tri do pet otvora.

761 series 360x640

CAD portal

Preuzmite modele proizvoda u formatima Neutral ili Native CAD datoteka. Takođe je moguće preuzeti 3D PDF datoteke.

Pogledajte u CAD portal 

.

NEAR vesti

Da biste bili informisani o važnim pitanjima održivosti i mogućnostima u vašoj industriji i procesima.

Saznajte više

Tehnički članci (eng)