Protein

Dekanterske centrifuge postaju sve važnije u industriji obnavljanja masti, ulja i proteina. Alfa Laval dekanterske centrifuge za meso i ribu imaju koristi od dugogodišnje tradicije i iskustva – nastavili smo da unapređujemo paletu naših horizontalnih centrifuga i dekantera, omogućavajući našim kupcima da poboljšaju obnavljanje dragocenih proteinskih frakcija, masti i ulja na najefikasniji mogući način.

Protein卧螺离心机-Protein decanter centrifuge

Povećajte prinos i smanjite troškove energije i operativne troškove:

  • Odlično prečišćavanje
  • Visoka stopa obnavljanja
  • Visoka suvoća "kolača"
  • Veoma prilagodljiv za vaše konkretne zahteve primene
  • Kompaktan i robustan dizajn sa zaštitom od habanja
.

DRNX

Za tehničko obnavljanje

  • Tehnička kategorija I i II
  • Proizvodi do 130°C
  • Zaštita od habanja u volfram karbidu koji se lako menja
  • Fleksibilna konfiguracija koja ispunjava zahteve kupaca
  • Zaptivke i zaptivači u kontaktu sa proizvodom su standardno Viton/FKM.
  • Osmišljeno i optimizovano za proces suvog renderovanja

FDNX

Za primene u prehrambenoj industriji

  • III kategorija kvaliteta hrane
  • Proizvodi do 100°C
  • Zaštita od habanja u volfram karbidu koji se lako menja
  • Fleksibilna konfiguracija koja ispunjava zahteve kupaca, CIP se može izabrati
  • Zaptivke i zaptivači u kontaktu sa proizvodom su standardno Viton/FKM sa FDA sertifikatom.

SANX

Za primene u prehrambenoj industriji

  • Kvalitet hrane
  • Pasterizovana hrana > 75°C
  • Zaštita od habanja u volfram karbidu koji se lako menja
  • Fleksibilna konfiguracija
  • CIP je uključen
  • Zaptivke i zaptivači u kontaktu sa proizvodom su standardno Viton/FKM sa FDA sertifikatom.

Tipična primena je linija za topljenje masti za prehrambenu industriju u stilu mokrog renderovanja ili proizvodnja proteinskog izolata/koncentrata.

MRNX

Za primene u prehrambenoj industriji

  • Kvalitet hrane
  • Proizvodi do 100°C, obično nepasterizovani <75°C
  • Najbolji mogući sanitarni dizajn
  • CIP je uključen
  • Zaptivke i zaptivači u kontaktu sa proizvodom su standardno Viton/FKM sa FDA sertifikatom.

Tipične prehrambene primene za proteine osetljive na temperaturu su mehanička obrada mesa ili surimija sa smanjenim sadržajem masti.

 

.

Primene

Naše dekanterske centrifuge za proteine se koriste u:

  • Konvencionalnim procesima (suvog) renderovanja (nizvodno ili umesto vijčane prese)
  • Postrojenjima za riblje brašno (voda za presovanje ribe ili dekanter za celu ribu)
  • Postrojenjima za mokro renderovanje/topljenje masti za stočnu hranu ili hranu
  • DAF procesima uklanjanja
  • Proizvodnji mesa smanjene masnoće
  • Kožarama
  • Postrojenjima za preradu hrane za kućne ljubimce
  • Objektima za proizvodnju biljnih proteina
  • Objektima za obradu krvi
  • Linijama za preredu surimija ili krila
  • Objektima za proizvodnju želatina

Naše dekanterske centrifuge za proteine mogu obnoviti/proizvesti:

  • Masti/ulja i proteinska brašna
  • Hidrolizovani proteinski ekstrakt/koncentrat/digest
  • Supe ili čorbe
  • Krvno brašno, plazmu ili hemoglobin
  • Koštani gel ili koštano brašno
  • "Vlažne" čvarke
  • Devičanska ulja
. .

Kako vam možemo pomoći?

Dozvolite nam da vam pomognemo

Ove informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti.