Vareni spiralni izmenjivači toplote

Alfa Laval spiralni izmenjivači toplote dizajnirani su da se nose sa najtežim izazovima prenosa toplote. Bilo da se radi o čestom zaprljanju od prljavih medija ili ograničenjima zbog pada pritiska i površine poda, oni su najbolje rešenje za probleme za zadatke tečnost-tečnost i dvofazne zadatke. Robusni, efikasni i kompaktni dizajni održavaju troškove instalacije i održavanja izuzetno niskim, i imaju dokazanu reputaciju da se gotovo nikada ne prljaju.

Welded spiral heat exchanger

Poboljšanje održivosti pomoću spiralnih izmenjivača toplote Alfa Laval

  • Minimalno zaprljanje ili začepljenje na zadacima koji uključuju veoma prljave, visoko viskozne medije ili medije sa česticama
  • Dizajn koji se lako otvara čini čišćenje brzim i jednostavnim, obezbeđujući niske troškove održavanja
  • Smanjena zapremina cevovoda i čelične konstrukcije znače niže troškove ugradnje
  • Povećane uštede energije i smanjene emisije zahvaljujući toplotnoj efikasnosti 2-3 puta većoj u poredjenju sa cevastim izmenjivacima
  • Svaka jedinica je u potpunosti prilagođena, nudeći najbolje toplotno uklapanje za određenu dužnost

 

.

Dokumenta

Preuzimanja

.

Tehnički podaci

Nijedan dobavljač na tržištu nema više iskustva od Alfa Lavala kada je u pitanju projektovanje i proizvodnja spiralnih izmenjivača toplote. Više od pedeset godina stručnosti je uloženo u to da oni postanu najbolje rešenje za teške probleme u procesu.

Pronađite sve relevantne tehničke informacije o varenim spiralnim izmenjivačima toplote, uključujući naše jedinstvene inovacije koje ga izdvajaju od ostalih.

Kako funkcionišu vareni spiralni izmenjivači toplote? Saznajte više o njihovom principu rada i pogledajte animacije sa objašnjenjima.

Takođe možete pročitati više detalja o našim modelima proizvoda dizajniranim za različite zadatke.

 

Pogledajte tehničke informacije

welded spiral technology full 640x360
.

Upoznajte naše stručnjake

Rešavanje najtežih izazova

Da li vam je potreban izmenjivač toplote koji je pravi konj za vuču? Sa genijalnim dizajnom koji sprečava zaprljanje i produžava period rada između čišćenja, možete računati na spiralni izmenjivač toplote kompanije Alfa Laval da biste obavili posao – godinu za godinom.

Poboljšanje održivosti sa varenim spiralnim izmenjivačima toplote

Spiralni izmenjivači toplote kompanije Alfa Laval su dokazano rešenje za zadatke koji uključuju visoko viskozne veoma prljave tečnosti opterećene česticama, gde su zaprljanje i začepljenje glavni problemi.

75 godina partnerstva i inovacija

Spiralni izmenjivači toplote kompanije Alfa Laval projektovani su za isporuku –licencirane, EPC izvođače i krajnje korisnike. Oni se suočavaju sa najtežim zahtevima prenosa toplote, čak i sa prljavim ili viskoznim medijima. Najbolje od svega, posvećeni smo uspostavljanju dugoročnih partnerstava koja su jednako pouzdana kao i sami naši izmenjivači toplote – i traju isto toliko dugo.

.

Usluga

Usluga

Alfa Laval je jedini dobavljač na tržištu sa više od pola veka iskustva sa spiralnom tehnologijom. Naši robusni, efikasni i kompaktni dizajni imaju dokazanu reputaciju visoke pouzdanosti u nekim od najtežih procesnih dužnosti u svim industrijama. Uz dodatnu podršku svetske mreže lokalnih servisnih stručnjaka, možete računati na to da će vaš spiralni izmenjivač toplote pružiti zaista održivo vreme rada .

service woman 640x360

Pomoć u rešavanju problema

Ako se ikada suočite sa izazovom performansi ili neobjašnjivim fenomenom, možemo vas povezati sa jednim od naših obučenih i iskusnih stručnjaka za rešavanje problema koji će dati rešenja i predloge za dalja poboljšanja procesa.

man standing next to a computer

Održavajte efikasnost pomoću naših deset najboljih saveta za spiralne izmenjivače toplote

Imate li spiralni izmenjivač toplote? Želimo da podelimo našu najbolju praksu za održavanje dosledno visokih performansi, maksimalne operativne pouzdanosti i izuzetne energetske efikasnosti. Kreirali smo novu seriju video snimaka koji vam pokazuju kako da bezbedno obavljate održavanje i kako da održavate svoje izmenjivače toplote u najboljem mogućem stanju.

SHE-ten-top-tips-vignette

        

.

Reference

Čujte od od nasih kupaca kako su im spiralni izmenjivači toplote Alfa Laval pomogli da povećaju uštedu energije, smanje emisije i reše probleme sa ozbiljnim zaprljanjem u svojim procesima.

oil refinery industry sunset 640x360

Savršeno za reciklažu plastike

Njihova izuzetna sposobnost da se nose sa tečnostima koje se jako zaprljaju i izuzetna efikasnost prenosa toplote, čine spiralne izmenjivače toplote Alfa Laval savršenim izborom za sve primene recikliranja plastike. Sa spiralnim izmenjivačima toplote u vašem procesu, možete smanjiti troškove energije, smanjiti godišnje emisije CO2, produžiti vreme rada i povećati proizvodne kapacitete.

SHE-Pyrolysis-vignette
.

Česta pitanja o varenim spiralnim izmenjivačima toplote

Ovde pronađite odgovore na najčešće postavljana pitanja o varenim spiralnim izmenjivačima toplote i odgovore stručnjaka kompanije Alfa Laval.

welded spiral close up 640x360