Fast Track

Fast track

Uštedite energiju brzim izborom i brzom isporukom

Alfa Laval je tu da vam ponudi gotova rešenja na koja se možete osloniti. Brži i jednostavniji svakodnevni obračuni uz Fast track; standardizovana linija izmenjivača toplote sa zaptivenom pločom. Primenom svog iskustva, po kome smo vodeći u svetu, inovativne tehnologije i stručnog znanje o kupcima, stvorili smo visokokvalitetni dizajn i time skratili vreme celokupnog procesa.

 

Isporuka za nekoliko dana, već decenijama

Fast track je prva standardizovana linija pločastih izmenjivača tolote koji garantuju brze rezultate uštede energije, a da pritom kvalitet ili životni ciklus nije narušen. Počev od brzog i jednostavnog odabira, Fast track eliminiše vreme čekanja obračuna i naručivanja. Kada ste doneli odluku, obećavamo da će vaša narudžbina biti spakovana i poslata u roku od nekoliko dana.

Zahvaljujući kraćem vremenu odabira i brzoj isporuci, našim kupcima možemo pomoći da imaju duži ispravan rad. Drugim rečima, možemo vam pomoći da uštedite vreme, novac i energiju koje biste inače potrošili na dugotrajne i nepotrebne obustave rada.

Olakšajte sebi život uz Fast track.

Vodič za brzi odabir

Vodič za proizvode Alfa Laval je alat jednostavan za korišćenje pomoću kojeg možete odabrati najbolje rešenje za vašu primenu. Sadrži i listu lokalnih partnera kompanije Alfa Laval i možete poslati zahtev za ponudu odabranog proizvoda.

product-guide-640x360-B

Vaš centar za najnovije informacije o grejanju i hlađenju

Zahvaljujući višedecenijskom iskustvu u razmeni toplote, Alfa Laval nudi znanja za rešavanje savremenih izazova u grejanju i hlađenju. Nađite odgovore na složena pitanja o svemu od energetske efikasnosti do prirodnih rashladnih sredstava, uz korisne alate koji će vam olakšati pronalaženje prave tehnologije za vaše potrebe.

heating cooling-hub-vignette-2021