DOC

Lemljeni pločasti izmenjivači toplote Alfa Laval DOC (hladnjak za ulje) imaju isto efikasan prenos toplote i kompaktnu konstrukciju kao naši CB modeli, ali je njihov dizajn specijalno namenjen za hlađenje ulja. Uz ojačan prirubnički spoj koji odoleva velikim vibracijama, jedinice za hlađenje ulja (DOC) mogu pouzdano izdržati velika mehanička opterećenja karakteristična za primene kod motora i hidrauličnih sistema.

专业油冷器-DOC系列铜钎焊板式换热器-Professional oil cooler-DOC series copper brazed plate heat exchanger

Više uz DOC

  • Velika otpornost spoja na opterećenje za pouzdan i dugotrajan učinak
  • Mala površina koju zauzima zajedno sa unapređenom efikasnošću obezbeđuje manje troškove ugradnje i manje dugoročne troškove
  • Profilisanost ploča sa oštrim uglom i veliki portovi obezbeđuju manji pad pritiska
  • Kompaktan dizajn povećava fleksibilnost za konfiguraciju, integraciju i ugradnju sistema za hlađenje hidrauličnog ulja sa pratećom opremom
  • Dostupan je u osam veličina kako bi zadovoljio najrazličitije zahteve kapaciteta

Robusne spojne prirubnice na izmenjivaču toplote DOC imaju unutrašnji navoj i ugrađene nosače za montažu. Na osnovu velikog iskustva u praksi, Alfa Laval je kreirao ovaj dizajn za teške radne uslove prilikom hlađenja ulja. Pored toga što omogućavaju značajno veći obrtni moment od konvencionalnih spojeva, DOC jedinice unapred obezbeđuju uštedu zahvaljujući jednostavnoj ugradnji sa kompaktnim dizajnom, a pouzdanost i efikasnost će tokom vremena obezbediti i najmanji ukupni trošak vašeg sistema.

Ključne primene

Hlađenje ulja

Zahvaljujući veoma čvrstoj konstrukciji i jednostavnoj ugradnji, DOC jedinice mogu da pruže efikasnost bez premca prilikom hlađenja hidrauličnog ulja.

brazed oil cooling640x360

Jedinstvene karakteristike za mnogo veći učinak

Sa preko 80 godina iskustva u inovacijama za prenos toplote, Alfa Laval zna šta je potrebno za izradu rešenja velikog učinka za svaku primenu. Naši stručnjaci stalno razvijaju inovacije zbog kojih naša DOC linija lemljenih pločastih izmenjivača toplote ima pouzdaniji i efikasniji rad.

PressureSecure - Siguran pritisak

Izuzetna snaga za zahtevne operacije

Naš inovativni dizajn ploča namenjen je za različite primene u uslovima visokih temperatura i visokog pritiska. Jedinice mogu raditi uz pomoć tanjih ploča i manjeg broja ploča, što podrazumeva manju upotrebu sirovina, manju potrošnju energije, smanjeno punjenje rashladnog sredstva i duži životni vek opreme.

 

FlexFlow™

Vrhunske toplotne performanse

Alfa Lavalov patentirani asimetrični dizajn ploče jedna je od mnogih jedinstvenih inovacija koje vam poboljšavaju toplotnu efikasnost zahvaljujući optimizovanom padu pritiska i većoj turbulenciji.   Pored redukcije potrošnje energije, to znači i smanjenje količine rashladnog sredstva i sirovina.


Pronađite Vaš izmenjivač toplote Alfa Laval

Da biste bili sigurni da ste dobili najbolji model za svoj režim, kompanija Alfa Laval Vam nudi smernice i korisne alatke. Započnite istraživanjem našeg vodiča za proizvode, interaktivnog resursa koji je osmišljen kako bi Vam pomogao da brzo pronađete idealno rešenje za Vas.

AL HC640x360

.

Kontaktirajte nas

Da li imate pitanja o našem portfoliju lemljenih i fuzionisanih pločnih izmenjivača toplote? Možemo vam pomoći da pronađete optimalni model koji će odgovarati vašim specifičnim potrebama.