AXP AN

AXP označava "ekstremni pritisak", a to je upravo ono za šta je ova linija AlfaNova izmenjivača toplote dizajnirana. Posebno projektovan za subkritične i transkritične primene sa CO2, dizajn od 100% nerđajućeg čelika takođe pruža mogućnosti za druge zadatke visokog pritiska sa visokim higijenskim zahtevima ili agresivnim medijima. AlfaNova je stoga pogodna za kaskadne sisteme CO2/amonijaka ili hlađenje kompresora.

AXP 640x360

Održivi prenos toplote

  • Visoka otpornost na koroziju i ekstremne pritiske
  • Obezbeđuje nisku zapreminu rashladnog sredstva za sisteme amonijaka gde je poželjno nisko punjenje
  • Može pouzdano da podrži temperature medija u rasponu od -196°C (-320,8°F) do 550°C (1022°F)
  • Može da izdrži izuzetno visoke radne pritiske zahvaljujući spoljnim okvirima od ugljeničnog čelika
  • Sertifikovan za rukovanje pritiscima do 110 bara (PED odobrenje) i 1595 psi (UL odobrenje)

Linija AlfaNova AXP ima opseg kapaciteta od 10-150 kw, sa PED odobrenjem za maksimalne pritiske od 110 bara na 150°C i UL odobrenjem za 1595 psi na 302°F. Dizajn pod visokim pritiskom, u kombinaciji sa prednostima Alfa Laval procesa vezivanja od nehrđajućeg čelika AlfaFusion, omogućava mogućnosti u okviru čitavog spektra supkritičnih i transkritičnih primena CO2. To uključuje dažbine za povrat toplote, hlađenje gasa, kondenzaciju, podhlađenje i grejanje usisnog gasa i još mnogo toga.

Jedinstvene funkcije koje će poboljšati vaše performanse

Sa više od 80 godina iskustva u inovacijama prenosa toplote, Alfa Laval zna šta je potrebno za isporuku rešenja visokih performansi za bilo koju primenu. Naši stručnjaci kontinuirano razvijaju nove inovacije koje našoj liniji izmenjivača toplote AlfaNova AXP daju pouzdanije i efikasnije performanse.

AlfaNova®

100% nerđajući čelik

Napravljen od 100% nerđajućeg čelika, AlfaNova® je rešenje koje Alfa Laval nudi za primene koje koriste medije koji nisu kompatibilni sa tradicionalnim materijalima izmenjivača toplote. Ne samo da je ovaj napredni dizajn optimizovan za upotrebu sa prirodnim rashladnim sredstvima, već se i u potpunosti može reciklirati.

 

PressureSecure - Siguran pritisak

Neuporediva snaga za zahtevne dužnosti

Naši inovativni dizajni ploča podržavaju najširi spektar primena na visokim temperaturama i pod visokim pritiskom. Jedinice mogu da rade koristeći tanje ploče i manje ploča, što znači manje sirovina, manju potrošnju energije, smanjeno punjenje rashladnog sredstva i duži životni ciklus opreme.

 

REFuture

Investicija otporna na budućnost za rashladna sredstva sutrašnjice

Kao inovativni pokretač u razvoju rešenja za prirodna rashladna sredstva, Alfa Laval donosi dugogodišnje iskustvo u radu sa proizvodima koji omogućavaju upotrebu rashladnih sredstava nove generacije i niskog GWP-a (globalni potencijal zagrevanja) kako bi vam pomogli da ispunite ciljeve održivosti i sve zakonske zahteve.


Pronalaženje odgovarajućeg izmenjivača toplote

Uz stručnost stečenu decenijama iskustva u razmeni toplote, Alfa Laval nudi smernice i korisne alate koji će vam pomoći da se suočite sa današnjim izazovima grejanja i hlađenja. Naš vodič za proizvode je interaktivni resurs koji možete koristiti za pronalaženje idealnog rešenja za vašu aplikaciju.

AL HC640x360

Kontaktirajte nas

Da li imate pitanja o našem portfoliju lemljenih i fuzionisanih pločnih izmenjivača toplote? Možemo vam pomoći da pronađete optimalni model koji će odgovarati vašim specifičnim potrebama.

Kontaktirajte nas