AlfaNovaTW

Izmenjivači toplote su posebno dizajnirani da održavaju najviši standard kvaliteta vode iz slavine. AlfaNovaTW izmenjivač toplote sadrži 100% nerđajući čelik. Ova linija proizvoda ispunjava najstroža ograničenja koja se odnose na vodu iz slavine zbog povećanih zdravstvenih i ekoloških zahteva. AlfaNovaTW se lako može integrisati u postojeće sisteme i izuzetno je fleksibilan sa izvorom grejanja.

ANTW640

Prednosti AlfaNovaTW

  • Jedini proizvod na tržištu od 100% nerđajućeg čelika
  • U skladu sa postojećim i budućim ograničenjima za upotrebu vode iz slavine
  • Veoma efikasna tehnologija ploča se može lako integrisati u postojeće sisteme
  • U potpunosti reciklabilan
  • Manji otisak - Novi optimizovani obrazac protoka toplote pretvara se u smanjene termičke površine i samim tim dolazi do smanjenja materijala po jedi
Izmenjivači toplote od 100% nerđajučeg čelika, su posebno dizajnirani da održavaju najviši standard kvaliteta vode iz slavine. U skladu sa postojećim i budućim ograničenjima za upotrebe.

AlfaNova: pravi nerđajući čelik

Saznajte činjenice o proizvodu AlfaNova - stopostotnom izmenjivaču toplote od nerđajućeg čelika izgrađenom našim patentiranim postupkom fuzije.

Jesnostavnost za vaš posao

Saznajte više o koracima koje je kompanija Alfa Laval preduzela kako bi odabir izmenjivača toplote bio manje komplikovan.

Vodič za brzi odabir

Vodič za proizvode Alfa Laval je alat jednostavan za korišćenje pomoću kojeg možete odabrati najbolje rešenje za vašu primenu. Sadrži i listu lokalnih partnera kompanije Alfa Laval i možete poslati zahtev za ponudu odabranog proizvoda.

product-guide-640x360-B

Jedinstvene funkcije za povećanje performansi

Sa više od 80 godina iskustva u polju inovacija prenosa toplote, Alfa Laval zna šta je potrebno za postizanje visokih performansi. Naši stručnjaci kontinuirano razvijaju nove inovacije pomoću kojih AlfaNova linija izmenjivača toplote dobija pouzdanije i efikasnije performanse.

AlfaNova®

100% nerđajući čelik

Napravljen od 100% nerđajućeg čelika, AlfaNova® je rešenje koje Alfa Laval nudi za primene koje koriste medije koji nisu kompatibilni sa tradicionalnim materijalima izmenjivača toplote. Ne samo da je ovaj napredni dizajn optimizovan za upotrebu sa prirodnim rashladnim sredstvima, već se i u potpunosti može reciklirati.

 

ValuePlus - Dodata vrednost

Potpuna podrška – sa opcijama za dodatu vrednost u skladu sa vašim potrebama

Omogućen vam je pristup širokom spektru alata i Alfa Laval stručnjacima za aplikacije i proizvode. Podrška ValuePlus uključuje svu dokumentaciju, odobrenja i sertifikate i izuzetno širok asortiman dodatne opreme. Zahvaljujući stručnosti kompanije Alfa Laval u polju izrade prototipa i testiranja, kao i našim proizvodnim mogućnostima velikog obima, uvek možete očekivati brzu isporuku, jednostavnu instalaciju i optimizaciju i potpuno poštovanje svih propisa.

PressureSecure - Siguran pritisak

Neuporediva snaga za zahtevne dužnosti

Naši inovativni dizajni ploča podržavaju najširi spektar primena na visokim temperaturama i pod visokim pritiskom. Jedinice mogu da rade koristeći tanje ploče i manje ploča, što znači manje sirovina, manju potrošnju energije, smanjeno punjenje rashladnog sredstva i duži životni ciklus opreme.

 


.

Kontaktirajte nas

Da li imate pitanja o našem portfoliju lemljenih i fuzionisanih pločnih izmenjivača toplote? Možemo vam pomoći da pronađete optimalni model koji će odgovarati vašim specifičnim potrebama.

Kontaktirajte nas