Organska piva: Osiguranje stabilnosti i kvaliteta proizvoda

Ravnomerno mešanje smanjuje vreme obrade i poboljšava kvalitet proizvoda

DATUM 2022-02-21

Industrija vina se razvija, a potražnja za organskim vinom je u porastu. Mnogi proizvođači vina prebacuju fokus na ispunjavanje potražnje i traže rešenja koja će im pomoći da prilagode proizvodnju, a istovremeno osiguravaju kvalitet, rok trajanja i profitabilnost - bez upotrebe hemijskih dodataka.

 

Sulfit se koristi za očuvanje vina i inhibira neželjeni rast mikroba. Međutim, potrošači sve više smatraju dodavanje sulfita neprirodnim i postoji bojazan za njegova alergena svojstva. Ovo predstavlja izazove za proizvođače organskog vina kada je u pitanju očuvanje, osiguranje stabilnosti i kvaliteta proizvoda.

 

U ovoj knjizi istražujemo kako proizvođači organskog vina mogu da nastave sa postizanjem kvalitetnog vina u svojoj proizvodnji, i istovremeno:

  • Spreče kontaminaciju mikrobima i hemijske promene
  • Osiguraju sigurno i homogeno mešanje
  • Smanje vreme mešanja, fermentacije i čišćenja

 

Zainteresovani ste da saznate više? Ispunite obrazac na desnoj strani za preuzimanje tehničkog izveštaja, „Iso-Mix obezbeđuje organsku stabilnost vina - ujednačeno mešanje smanjuje vreme procesa i poboljšava kvalitet proizvoda“.

Wine and distilled alcoholic beverages production 640x360

Kvalitetno organsko vino, svaki put

Popunite obrazac kako biste saznali više.

Ove informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom opolitikom privatnosti.