Tretman masti i ulja

Alfa Laval nudi svu opremu koja vam je potrebna za ekstrakciju ulja i masti iz bilo koje vrste useva. Kompanija Alfa Laval je svetski lider na visoko-specijalizovanom polju sistema i opreme za preradu biljnih i životinjskih masti i ulja. Mi primenjujemo napredne – često i patentirane – tehnologije koje postavljaju nove granice za čitavu industriju, a vama omogućuju proizvodne konfiguracije u skladu sa promenljivim uslovima tržišta.

fat and oil processing 640x360

Prerada masti i ulja

Mi nudimo tehnička rešenja za degumiranje, neutralizaciju, uklanjanje voska, sušenje gume, beljenje, vinterizaciju, deodorizaciju, hidrogenizaciju, deacidifikaciju i sakupljanje sapunastih materija.

Istraživanje prednosti naših rešenja i iskorišćenje našeg praktičnog znanja osnažuje sposobnost vaše kompanije da se izbori sa efektima sezonske potražnje, fluktuacijama na pojedinačnim tržištima i komoditizacijom osnovnih poljoprivrednih proizvoda na svetskom nivou.

Pristup kompanije Alfa Laval omogućuje fleksibilna rešenja koja vam omogućuju brzu, efikasnu i bezbedno prilagođenu proizvodnju kako biste zadovoljili zahteve i specifikacije vaših korisnika koji se vremenom menjaju i evoluiraju


TocoBoost - Nominated for Danish Industry's Product Award 2015

Alfa Laval TocoBoost has been nominated for Danish Industry's Product Award 2015. A new technology that can extract valuable nutrients such as Vitamin E in the production of edible oil - nutrients that otherwise would be lost.