2023-01-09 Product news

Smanjite do 90% troškova čišćenja ventila u pogonu (CIP)

Možda ne znate da u proseku 20% ukupne potrošnje energije većine proizvodnih pogona ode na CIP. To znači da je nadogradnja vaših CIP sistema ogromna prilika za povećanje održivosti i profitabilnosti u vašoj fabrici.

 

“Održiva CIP ušteda – nije prazna priča, samo čvrste činjenice.”

– Clement Larsen-Ledet, Šef globalne prodaje rezervnih delova, Alfa Laval

 

Napravite pametne izbore za nadogradnju sada

Budite inspirisani. Zamislite šta 30% uštede energije pri CIP pumpe, 70% uštede vode pri čišćenju rezervoara, 80% uštede energije pri CIP mešalice i do 90% uštede vode pri CIP ventila, mogu da učine za vaš krajnji rezultat. Istražite e-knjigu o optimizaciji čišćenja u pogonu (CIP).

meet_your_sustainability_goals_image_640x360.jpg

Preuzmite svoj primerak sada

Ne propustite velike uštede

Izreka ’’Videti znači verovati’’ je možda kliše. Ali kada vidite suve činjenice o uštedi energije, vode i sredstava za čišćenje, videćete kako je lako postići ciljeve održivosti vaše kompanije nadogradnjom najnovije Alfa Laval CIP tehnologije.

Koliko možete uštedeti?

Dozvolite da vam Alfa Laval pomogne da održite obećanja o održivosti. U Alfa Lavalu ispunjavamo svoja obećanja. Nema prazne priče, samo čvrste činjenice o tome kako možete smanjiti svoje troškove i postići svoje ciljeve održivosti. Uz Alfa Laval reviziju opreme koja koristi naš Joules alat za održivost, dobijate detaljne analize performansi opreme, proračune i validaciju poboljšanja efikasnosti i uštede na CIP nadogradnji.

 

 

Oznake

Sve
meet your sustainability goals image 640x360

Uštedite novac i ostvarite svoje ciljeve održivosti uz CIP nadogradnju

        

Istražite dalje. Kontaktirajte nas danas.

Vaše informacije se čuvaju i obrađuju u skladu sa našom politikom privatnosti i zaštite podataka.

Povezani sadržaj