Alfa Laval - Novi proizvodi. Novi uvidi. Dobro došli na događaj pokretanja Net-Zero kompanije Alfa Laval. | Alfa Laval

2022-02-03 Product news

Alfa Laval - Novi proizvodi. Novi uvidi. Dobro došli na događaj pokretanja Net-Zero kompanije Alfa Laval.

Kompanija Alfa Laval je posvećena ubrzavanju održivih rešenja za energetsko tržište. Naš predstojeći događaj pokretanja će se usredsrediti na nove načine za rešavanje nekih od najhitnijih – i najkonfliktnijih – pitanja današnjice, uključujući potrebu za dekarbonizacijom globalne ekonomije uz istovremeno proizvodnju više energije kako bi se zadovoljila rastuća potražnja. Događaj će takođe predstaviti niz novih proizvoda koji mogu drastično poboljšati energetsku efikasnost i održivost.

Tehnologije prenosa toplote i separacije kompanije Alfa Laval savršeno odgovaraju današnjim izazovima.
Malo kompanija u svetu je sposobno da ima tako neposredan i trajni efekat na potrebu da se zadovolje sve veće potrebe za energijom, a istovremeno drastično smanje emisije ugljenika.

„Ove godine, tokom našeg događaja za uvid i inovacije, pozvaćemo kupce širom sveta da nam se pridruže u istraživanju mogućnosti u vezi sa temom, Inovacija koja ubrzava održiva rešenja. Imamo uzbudljivu postavu govornika“, kaže Tomas Meler, izvršni potpredsednik sektora za energetiku kompanije Alfa Laval. „Svaki govornik će nas upoznati sa najsitnijim detaljima u svojoj oblasti stručnosti i pokazati nam kako da svoju posvećenost energetskoj efikasnosti, čistoj energiji i cirkularnoj ekonomiji oživimo u svakodnevnom radu“,

Ove tri oblasti – energetska efikasnost, čista energija i cirkularna ekonomija – su srž ponude održivosti kompanije Alfa Laval i srce onoga što kompanija može da pomogne svojim kupcima da postignu. „Izdvajamo vreme da izgradimo trajna partnerstva sa našim kupcima“, nastavlja Meler, „jer znamo da je razumevanje njihovog poslovanja od vitalnog značaja za pronalaženje načina da im pomognemo da pređu sa ugljenične ekonomije na veću toplotnu efikasnost. Pokušaj da rešimo njihove izazove je ono što pokreće našu maštu i vodi nas ka većim inovacijama.”

Događaj će rezimirati najnovije izazove sa kojima se suočavamo i kako na iste možemo odgovoriti. Prelazak na prirodna rashladna sredstva sa manjim uticajem na klimu je trenutno glavni trend u globalnoj industriji grejanja i hlađenja – a Alfa Laval prednjači sa izmenjivačima toplote koji su prilagođeni novim zahtevima sa kojima se naši kupci suočavaju. Alfa Laval je takođe postojbina najnovijih razmišljanja o vrednosti procesa koji štede materijale i resurse, što može biti najpametniji način za povećanje profita, smanjenje troškova i poboljšanje održivosti – trifekta prednosti za koje bi se svaka kompanija složila da im je potrebna.

Događaj je takođe o razmeni iskustava iz novih inicijativa, uključujući one iz Zero Likuid Discharge, kao i iz tima Alfa Laval servisnog centra, koji će takođe biti predstavljen.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, najnovija goriva i tehnologije, uključujući lanac vrednosti zelenog vodonika, obnovljivi dizel i najsavremenije nove izmenjivače toplote Alfa Laval, ACK540 asortiman, AC65, TS45 i PCHE Hybloc™ takođe će zauzeti centralno mesto.

Za sve koji se nadaju da će biti deo rešenja u izgradnji svetlije budućnosti, lansiranje Net-Zero kompanije Alfa Laval je zaista događaj koji ne treba propustiti.

Događaj će se održati 16. februara 2022. godine u 14.00 CET (engleska verzija)

 

Launch event title image 640x360-V2

7.14 intro image.jpg

Ubrzanje održivih rešenja

Zajedno sa našim kupcima i našim partnerima, Alfa Laval ubrzava prelazak na efikasnija, čistija energetska rešenja i razvoj cirkularne ekonomije.
Naše duboko poznavanje industrije nam omogućava da optimizujemo procese kupaca, prevaziđemo najteže izazove i nastavimo da činimo svet boljim iz dana u dan.

Započnite svoju tranziciju ovde

Povezani sadržaj