2020-06-16 Product news

Alfa Laval-ov novi HEXpert alat olakšava odabir izmenjivača toplote

Alfa Laval je godinama blisko sarađivao sa kupcima kako bi im obezbedio odgovarajuću opremu za prenos toplote u skladu sa njihovim potrebama. Veliki deo tog iskustva sada je dostupan u HEKSpert-u: online alati za odabir izmenjivača toplote za zahtevne procese, poput onih u petrohemijskoj industriji i industriji nafte i gasa. Pomoću intuitivnog interfejsa, HEKSpert omogućava kupcima da lakše i brže dobiju stručnu pomoć za svoje zahteve.

,,Za većinu naših klijenata u teškoj industriji, pronalaženje pravog rešenja za izmenjivače toplote je od suštinskog značaja,” kaže Kristijan Tomsen (engl. Christian Thomsen), Direktor odeljenja za zavarene izmenjivače toplote u Alfa Laval-u. ,,Dobar izbor donosi im velike prednosti u pogledu pouzdanosti, održivosti i ekonomičnosti postrojenja.”

Uz veliki broj opcija koje su dostupne danas, pronalaženje odgovarajuće tehnologije za određen posao podrazumeva veliki broj informacija u često dugom i komplikovanom procesu kupovine. HEXpert olakšava ovaj proces u četiri jednostavna koraka sa pitanjima i odgovorima. Unošenjem relevantnih podataka, kupci mogu dobiti preporuku za izmenjivač toplote koji je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama za samo pet minuta.

,,U poslednjih 80 godina, Alfa Laval je razvio najširi i najkompletniji asortiman izmenjivača toplote za zahtevne procese i poslove,” zaključuje Kristijan Tomsen. ,,Dakle, imamo jedinstvene sposobnosti i iskustvo koje možemo da podelimo sa kupcima. Na taj način se trudimo da im pomognemo da poboljšaju održivost – danas, sutra, i svakog narednog dana.”

 

Za više informacija o HEXpert-u, pogledajte video sa desne strane.

Da isprobate alat za odabir, posetite www.alfalaval.com/hexpert

Za više informacija o Alfa Lavalovim kompaktnim zavarenim izmenjivačima toplote, posetite:

www.alfalaval.com/compabloc

www.alfalaval.com/spirals

Oznake

Sve
male Asian engineer wearing hard hat and safety glasses holding ipad infront of industrial plant

Improve your sustainability with HEXpert and Alfa Laval

With so many options, how do I find the best fit?

There’s no such thing as ‘one-size-fits-all’

Supporting you throughout your decision process

Povezani sadržaj