2020-06-16 Product news

Alfa Laval-ov novi HEXpert alat olakšava odabir izmenjivača toplote

Alfa Laval je godinama blisko sarađivao sa kupcima kako bi im obezbedio odgovarajuću opremu za prenos toplote u skladu sa njihovim potrebama. Veliki deo tog iskustva sada je dostupan u HEKSpert-u: online alati za odabir izmenjivača toplote za zahtevne procese, poput onih u petrohemijskoj industriji i industriji nafte i gasa. Pomoću intuitivnog interfejsa, HEKSpert omogućava kupcima da lakše i brže dobiju stručnu pomoć za svoje zahteve.

,,Za većinu naših klijenata u teškoj industriji, pronalaženje pravog rešenja za izmenjivače toplote je od suštinskog značaja,” kaže Kristijan Tomsen (engl. Christian Thomsen), Direktor odeljenja za zavarene izmenjivače toplote u Alfa Laval-u. ,,Dobar izbor donosi im velike prednosti u pogledu pouzdanosti, održivosti i ekonomičnosti postrojenja.”

Uz veliki broj opcija koje su dostupne danas, pronalaženje odgovarajuće tehnologije za određen posao podrazumeva veliki broj informacija u često dugom i komplikovanom procesu kupovine. HEXpert olakšava ovaj proces u četiri jednostavna koraka sa pitanjima i odgovorima. Unošenjem relevantnih podataka, kupci mogu dobiti preporuku za izmenjivač toplote koji je u potpunosti prilagođen njihovim potrebama za samo pet minuta.

,,U poslednjih 80 godina, Alfa Laval je razvio najširi i najkompletniji asortiman izmenjivača toplote za zahtevne procese i poslove,” zaključuje Kristijan Tomsen. ,,Dakle, imamo jedinstvene sposobnosti i iskustvo koje možemo da podelimo sa kupcima. Na taj način se trudimo da im pomognemo da poboljšaju održivost – danas, sutra, i svakog narednog dana.”

 

Za više informacija o HEXpert-u, pogledajte video sa desne strane.

Da isprobate alat za odabir, posetite www.alfalaval.com/hexpert

Za više informacija o Alfa Lavalovim kompaktnim zavarenim izmenjivačima toplote, posetite:

www.alfalaval.com/compabloc

www.alfalaval.com/spirals

www.alfalaval.com/duroshell

 

Preuzimanje objave na engleskom u PDF

 

Oznake

Sve
Hexpert heat exchanger selector tool 640x360

Improve your sustainability with HEXpert and Alfa Laval

With so many options, how do I find the best fit?

There’s no such thing as ‘one-size-fits-all’

Supporting you throughout your decision process

Povezani sadržaj