Nadogradnja opreme – Pametan način za povećanje kapaciteta pivare

Nakon procene različitih rešenja za povećanje proizvodnih kapaciteta, Dalian Daxue pivara se odlučila za Alfa Laval nadogradnju opreme kako bi optimizirala Alfa Laval ALDOX™ procesni modul velike gravitacije za proizvodnju piva.

DATUM 2023-11-28

Dalian Daxue pivara je morala da proširi svoj kapacitet i razmatrala je dve opcije: da dopuniti trenutni ALDOX™ sistemom za odzračivanje od lokalnog dobavljača (koji nije bio u mogućnosti da ispuni zahteve za intenzivnu proizvodnju) ili da zameni ALDOX™ većom jedinicom, međutim, to bi rezultiralo skupom investicijom.

Zaposleni Alfa Laval su bili u pivari u rutinskoj poseti i saznali su za izazove koji ograničavaju proizvodne kapacitete Dalian pivare. Predložili su nadogradnju opreme za optimizaciju postojećeg ALDOX™ sistema. Odabirom ove opcije, u Dailan pivari nisu morali da ulaže u novu i veću jedinicu.

Alfa Laval Poboljšanja su obezbedila povećan kapacitet

Nadogradnja opreme Alfa Laval obezbedila je povećan kapacitet u skladu sa zahtevima meseca u godini sa najviše posla i Daxue pivara je bila veoma zadovoljna stručnošću i podrškom koju je pružila kompanija Alfa Laval.

Prednosti

  • Veći kapacitet bez nove opreme
  • Potpuna podrška sa prilagođenim rešenjima
  • Kompatibilnost i bezbednost
  • Bezbrižnost u radnim procesima

Kupac

Pivara Daxue, osnovana 2001. godine, nalazi se u gradu Dalian u provinciji Liaoning na severoistoku Kine, gde je treća po veličini pivara. Daxue ima godišnji kapacitet za proizvodnju piva od 280.000 Hl i veoma je poznata u provinciji Liaoning, četvrtom najvećem tržištu piva u Kini.