Zajednički cilj u petrohemijskoj kompaniji u Saudijskoj Arabiji

Kada je korisnik počeo da doživljava probleme sa svojim poluzavarenim pločastim izmenjivačima toplote, kompanija Alfa Laval je strahovala da će izgubiti dragocenog korisnika. Umesto toga, dve kompanije su odlučile da sarađuju na pronalaženju rešenja, a danas su bliskije nego ikada.

DATUM 2023-11-28

“Najpre smo bili veoma zabrinuti i mislio sam da će korisnik oklevati oko nastavka saradnje“, seća se Juergen Kohler, Alfa Lavalov menadžer za servisiranje u Saudijskoj Arabiji. „Međutim, kada smo reagovali i kada su videli šta smo sve spremni da uradimo da otklonimo kvar, odlučili su se na dalju saradnju sa nama dok se ne pronađe rešenje.”

 

 

Glas korisnika

Od samog početka smo imali dobro razumevanje i dobru saradnju na svim nivoima. Nakon mnogo sastanaka i ispitivanja od strane obe kompanije, otkrili smo da nije postojao samo jedan glavni uzrok, već mnogo uzroka.

Juergen Kohler, menadžer za servisiranje, Alfa Laval, Saudijska Arabija

Proizvodi

Alfa Lavalovi PHE koriste ploče za prenos toplote sa dihtunzima koji zaptivaju svaki kanala od narednog i usmeravaju fluide u alternativne kanale. Koriste se širom industrije kao oprema za efikasno grejanje, hlađenje, iskorišćenje toplote, kondenzaciju i evaporaciju.

 Pločasti izmenjivači toplotegers 

Koristnik

Petrohemijska kompanija se nalazi u Jubail-u, Saudijska Arabija i proizvodi etilen, etilen-glikol i linearne alfa-olefine.

Rešenje

Korisnik je kupio Alfa Lavalov MA30W model poluzavarenog pločastog izmenjivača toplote.

Nakon sveobuhvatnih istraživanja mogućih kvarova, kompanija Alfa Laval je unapredila materijal od koga se prave dihtunzi i obavila izmene dizajna i izrade prstenastih dihtunga.

Preuzimanje