seasons greetings 2019 animated herobanner EUROPE

Želimo Vama i našoj planeti sjajne praznike

Vreme je da ponovo okrenemo novi list. Stoga, jedno iskreno hvala od svih nas iz kompanije Alfa Laval za proteklu godinu i saradnju sa Vama i Vašom kompanijom. Takođe se nadamo nastavku saradnje i uspešnoj i uzbudljivoj 2020. godini, sa fokusom na razvoj vodećih, održivih rešenja.

Mi postižemo napredak. Trenutno se ogromne količine energije gube u industrijskim procesima, uglavnom u obliku otpadne toplote. Upotrebom naših izmenjivača toplote visoke tehnologije, energetska efikasnost se može povećati do 50 procenata. To je ušteda energije od zapanjujućih 50 GW. Ovo je energija potrebna da dve milijarde sijalica donesu svetlost ljudima širom sveta. Ima li pametnije uštede energije od ove!

Činiti ovaj svet boljim, svakog dana. Nastojimo da živimo u simbiozi sa Vama kao klijentom. Vaš uspeh je naša misija. Želimo da nastavite da nam donosite nove izazove svojim idejama i da nas inspirišete svojim žarom. Zajedničkim radom možemo stvoriti odgovoran rast, pružajući i ljudima i našoj planeti sjajniji život.

Srećni praznici!

Alfa Laval doprinosi Globalnim ciljevima

Ujedinjene nacije usvojile su 17 ciljeva održivog razvoja za 2030. godinu, poznatih kao Globalni ciljevi (eng. Global Goals), koje su svetski lideri obećali da ostvare. Sada je na kompanijama kao što smo mi da to postignemo.

Saznajte kako osnovne poslovne aktivnosti Alfa Lavala doprinose Globalnim ciljevima

 

 


Pročitajte više kako zajedno sa klientima radimo razliku

Pročitajte i naš Here časopis. Zajedno možemo stvoriti odgovoran rast, pružajući i ljudima i našoj planeti sjajniji život. Otkrijte kako.

here no36 640x360