biotech pharma hero

Separatori za biofarmaceutsku industriju

Povećajte profitabilnost odgovarajućim sistemom separacije

Berba ćelija je ključni korak u celokupnoj proizvodnji lekova na bazi fermentacije, a izbor sistema separacije ima veliki uticaj na kvalitet proizvoda, prinos i troškove dalje prerade. Alfa Laval isporučuje sisteme separatora biofarmaceutskoj industriji već nekoliko decenija, a mi nudimo separatore snopa diskova za sve vrste biofarmaceutskih primena. Razumemo vaše izazove i bez obzira na to koji tip ćelija koristi vaš proces i veličinu vašeg projekta, naš tim stručnjaka za primene skrojiće savršen higijenski sistem separacije baš po vašoj meri.

 

Culturefuge 400

Asortiman Culturefuge separatora - nežno efikasnost

Naš Culturefuge asortiman hermetičkih centrifuga posebno je razvijen za procese koji koriste ćelijske kulture sisara. Zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, Culturefuge pažljivo odvaja krhke ćelije od bujona, minimizirajući rizik od razlaganja ćelija i kontaminacije proizvoda. Uz često duge i skupe fermentacijske procese koji su uključeni u biofarmaceutsku proizvodnju, ne možete rizikovati da uništite jednu seriju zbog kontaminacije intraćelijskih proteina. Sa Alfa Laval Culturefuge dobijate sistem berbe ćelija na koji se možete osloniti i koji se može koristiti u bilo kojoj veličini postrojenja, od pilot ili demo ili do najveće sveobuhvatne operacije.

Evo glavnih prednosti Culturefuge opreme za separaciju:

  • Nežno rukovanje ćelijama minimizira potrebu za složenom kasnijom obradom, niski troškovi proizvodnje
  • Potpuno hermetički dizajn
  • Higijenski, može potpuno da se steriliše parom i CIP sistemom
  • Potpuno u skladu sa FDA propisima
  • Udovoljava najstrožim cGMP zahtevima
  • Lako unapređenje zahvaljujući širokom rasponu modela
  • Fleksibilan, može da podnese više linija proizvoda
  • Jedinstven patentiran dizajn sa nenadmašnim performansama

Saznajte više o jedinstvenim karakteristikama našeg Culturefuge asortimana za vašu biofarmaceutsku proizvodnju.

 

Saznajte više  Preuzmite brošuru

 

biopharma_culturefuge_vignette.jpg

Prvo premium rešenje separacije za biofarmaceutsku obradu za jednokratnu upotrebu

Upoznajte Alfa Laval CultureOneTM: efikasno, dokazano prečišćavanje uz nežno rukovanje biološkim materijalom osetljivim na sile smicanja, zajedno sa povećanim prinosom i unapređenim izvlačenjem proteina. Budite spremni da otkrijete nove mogućnosti za proizvodnju male serije sa neuporedivim performansama.

Alfa-Laval-CultureONE-640x360

Hajde da pronađemo savršenu opremu za separaciju baš po vašoj meri

Mnogo je faktora koji treba da se uzmu u u obzir pri izboru centrifuge za berbu ćelija: vrsta ćelija, koncentracija ćelija u bujonu, kapacitet sistema, buduće povećanje proizvodnje, nivo biološke sigurnosti i mogući uslovi zatvaranja. Naši stručnjaci vam mogu pomoći da odaberete savršen sistem separacije za vaš proces. Osiguravamo da vaša nova oprema ispunjava sve vaše zahteve i pruža optimalni kvalitet proizvoda, proizvodni prinos i performanse. Saznajte više o našim modelima separatora u nastavku.   

Culturefuge asortiman

culturefuge_400_right_side_640x360.png

Culturefuge je niz jedinstvenih hermetičkih sistema za separaciju sa sistemom donjeg punjenja, razvijenih posebno za ćelijske kulture sisara, mikrobne ćelije i nataložene proteine. Rezultat nežnog i efikasnog ubrzanja dovoda u centrifugi pomaže da se izbegne uništavanje membrane ćelijskih zidova osetljivih na smicanje. Ovo olakšava kasnije prečišćavanje ciljnih proteina i predstavlja ekonomičnije rešenje.

Clara asortiman

clara_250_front_640x360.png

Clara separatori posebno su razvijeni za industrijsku upotrebu u fermentaciji. Nude se kao sistemi u svim veličinama, od laboratorijskih ili pilot-primena do modela za velike industrijske centrifuge za fermentacione pogone. Ove centrifuge obezbeđuju nežan tretman proizvoda, visoku efikasnost separacije i malu potrošnju energije. U zavisnosti od modela, separatori su dostupni u različitom dizajnu, od nehermetičkih (gornje punjenje) do potpuno hermetičkih (donje punjenje) dizajna.

BTPX

btpx_710_system_left_side_640x360.png

BTPX je automatski centrifugalni separator za nataložene proteine, mikrobne bujone, hormone i ostale primene u biofarmaciji. Ovaj sistem za separaciju oličava više od 100 godina tehničkog znanja i razvoja i donosi performanse centrifugalnih mašina u pilot ili postavkama srednjeg nivoa. Dizajniran za izvrsnost, ovaj čvrsto-tečnost separator može se koristiti kao čistač ili prečišćivač i koncentrator.

BTUX

btux_510_system_right_side_640x360.png

This nozzle centrifugal separator is designed for a wide range of biotech duties, such as high density fermentations that require continuous discharge of solids. It is a proven separation solution as you prepare for full-scale production. The separator bowl is equipped with Alfa Laval´s unique vortex nozzles, which offer performance unmatched by conventional nozzle centrifuges. Due to its high efficiency this nozzle centrifuge can be run close to clogging point.

FEQX

fesx_feqx_520_right_side_640x360.png

Ovi separatori sa mlaznicama dizajnirani su za industrijsku upotrebu u fermentaciji i dostupni su u više različitih veličina i konfiguracija, a svaki je dizajniran i prilagođen za bavljenje širokim spektrom zadataka u oblasti separacije.

FESX

fesx_feqx_520_right_side_640x360.png

These nozzle centrifuges are ideal for separation of micro-organisms with high cell content and with or without solids impurities. The cells are continuously discharged through nozzles placed in the bowl periphery. Thanks to its design, the separators can handle larger micro organisms, e.g. yeast, with high cell content.

FEUX

feux_214_right_side_640x360.png

FEUX separatori sadrže jedinstvenu kombinaciju dizajnerskih karakteristika da bi se osigurala optimalna separacija i efikasnost koncentracije u industrijskim primenama fermentacije. Ove mašine su dizajnirane za automatsko izbacivanje ispranih čvrstih materija tokom ciklusa čišćenja, što separatore čini posebno pogodnim za procesne linije opremljene automatizovanim uređajem za čišćenje na lokaciji (CIP).

MBPX

mbpx_404_left_side_640x360.png

MBPX je asortiman farmaceutskih centrifuga sa velikim brzinama posuda posebno prilagođenih za mikrobiološke primene. Ovi sistemi centrifuge dobro su pogodni za odvajanje suspendovanih čvrstih materija sa veličinama čestica od pribl. 0,5 do 500 µm. Ovaj asortiman separatora obuhvata male laboratorijske mašine kao i velike industrijske centrifuge. Nude se u dve verzije: tradicionalna otvorena verzija sa gornjim otvorom, nehermetička verzija ili potpuno hermetička verzija sa šupljim vretenom.

MBUX

mbux_214_right_side_640x360.png

MBUX industrijske centrifuge su pogodne za izvlačenje kvasca i drugih mikroorganizama u farmaceutskim primenama. Dostupni u različitim veličinama, ovim separatorima je potrebno relativno malo energije da bi se povratile koncentrovane čvste materije. Zatvorena konfiguracija sistema poboljšava visoku higijenu.

Sigurnost pacijenata je na prvom mestu

Naš prvi prioritet je uvek sigurnost pacijenata, i svaki detalj naših sistema za separaciju u biofarmaceutskoj industriji dizajniran sa tim u vidu. Naša rešenja su u skladu sa najvišim proizvodnim standardima za higijenu, čišćenje, sledljivost, dokumentaciju, promene sistema i validaciju. Imamo dugogodišnje iskustvo u isporuci centrifugalne opreme za farmaceutsku industriju i posedujemo regulatornu ekspertizu i organizacione alate za upravljanje svim zahtevima za poštovanje cGMP-a. Pružamo potvrde, certifikate i dokumentaciju koji su u skladu sa najstrožim zahtevima industrije. Naš laboratorijski test za fabričko prihvatanje (FAT) omogućava nam validaciju svakog sistema pre isporuke, a po potrebi možemo pružiti i dodatne usluge potvrde.

 

Patient safety

 

clara_support_vignette.jpg

Pouzdane performanse

Sa Alfa Lavalom kao vašim servisnim partnerom imate punu podršku naše globalne mreže namenskih servisnih stručnjaka. Nudimo širok spektar usluga koji se protežu tokom čitavog životnog veka vašeg sistema za separaciju, poput nadogradnji koje povećavaju performanse separacije, sisteme nadgledanja i revizije. Naši stručnjaci obučavaju vaše operatere da upravljaju i održavaju vaš sistem na optimalan način kako bi maksimizirali njegove performanse. Po potrebi naša distributivna mreža brzo isporučuje rezervne delove sa svim potrebnim sertifikatima o usaglašenosti. 

Saznajte više o Alfa Laval servisu

 

Proverite usluge

Iskoristite prednosti svih Alfa Laval mogućnosti

Svi Alfa Laval separatori razvijeni su sa više od 130 godina iskustva sa tehnologijom separatora sa snopovima diskova i opsežnim poznavanjem korisničkih procesa. Saznajte kako je sva ta stručnost ušla u jedinstvene karakteristike za poboljšane performanse separacije.

featured brands vignette

Pregledajte naše inovacije

Da li želite da saznate više o našim inovacijama u tehnologiji odvajanja? Kliknite na link ispod. Kompanija Alfa Laval je izmislila prvi separator sa tanjirima i već više od jednog veka zauzima vodeće mesto u razvoju tehnologije centrifuga. Zadovoljstvo nam je da sa vama podelimo stručnost koju smo na taj način stekli. Posetite našu bazu znanja o inovacijama u odvajanju (separaciji) kako biste saznali više o tome kako je napredovala tehnologija odvajanja i o koracima koje Alfa Laval preduzima kako bi još više unapredila ovu tehnologiju.

Separator Innovator 640x360

Stupite u kontakt