Alfalaval T10 Hero webb v1
T10BNB herobannermobile

Zahtevajte nove standarde - Razbijte nov

Alfa Laval industrijska linija

Upoznajte Alfa Laval T15 – Naš najnoviji industrijski izmenjivač toplote koji postavlja standarde

Sledeća generacija zaptivnih pločastih izmenjivača toplote postaje još veća sa novim Alfa Laval T15-B i T15-M.

Kao i njegov prethodnik Alfa Laval M15, T15 je pouzdan radni konj koji je pogodan za širok spektar položaja. To uključuje povrat toplote (izmenjivači), hlađenje proizvoda i još mnogo toga!

T15 uključuje mnoge naše najnovije pionirske inovacije za povećanu efikasnost, poboljšanu pouzdanost i veću upotrebljivost. Bez obzira na to da li vaš izmenjivač toplote ima asimetrične protoke ili ne, uključivanje FlexFlow™ asimetričnih ploča će ponuditi nove mogućnosti kako da optimizujete vaš izmenjivač toplote u skladu sa njegovim specifičnim funkcijama. Modeli T15 takođe imaju naše OmegaPort™ ne-kružne portove i CurveFlow™ obrazac distribucije koji obezbeđuju i superioran toplotni prenos kao i duže vreme rada uz smanjene troškove održavanja.

Sve ovo znači da će T15 otvoriti nova vrata za još širi spektar pozicija i funkcija od svog prethodnika. Od energije i snage do proizvodnje etanola, primene u industriji hrane i pića i čitavog niza drugih industrija, Alfa Laval T15 obećava da će postaviti novi standard za ostvarivanje vaše profitabilnosti!

gphe_t15.jpg


Upoznajte Alfa Laval T6

Najnoviji dodaci sledećoj generaciji zaptivnih pločastih izmenjivača toplote su tu - dobrodošlica za Alfa Laval T6-B i Alfa Laval T6-P!

Generalno, asortiman T6 je efikasniji od prethodnika M6, a kompaktan otisak ga čini atraktivnom alternativom u mnogim primenama i industrijama kao što su industrijske komunalne primene, grejanje/hlađenje u prehrambenoj industriji, HVAC dužnosti ili opšte primene u komunalnim procesima.

Na primer, T6-B omogućava veće termičke dužnosti u poređenju sa svojim prethodnikom M6, što ga čini posebno interesantnim za aplikacije za obnavljanje toplote. T6-P uključuje FlexFlow TM dizajn ploče koji koristi asimetriju kako bi omogućio preciznije termalno pristajanje. Mnoge konfigurabilne varijacije će obezbediti najveću moguću efikasnost za bilo koju dužnost.

Zahvaljujući drugim funkcijama sledeće generacije, kao što su OmegaPortTM nekružni portovi i CurveFlowTM obrazac distribucije, serija T6 pruža odlične mogućnosti protiv zaprljanja omogućavajući produžene servisne intervale, veću operativnu efikasnost i niže troškove servisa.

T6 640x360

Upoznajte T10

 M10 kompanije Alfa Laval je dugo bio najsvestraniji zaptivni pločasti izmenjivač toplote na tržištu. U stanju da obezbedi visoke toplotne performanse u širokom spektru primena, postavio je globalni standard za energetsku efikasnost i održivost. Ali za nas samo postavljanje standarda nikada nije dovoljno dobro. Zato smo kreirali naslednika T10 – M10 koji ruši nove barijere.

Napravljen sa revolucionarnim novim konceptom ploča, T10 eliminiše kompromis između efikasnosti i pada pritiska. Sa poboljšanim dizajnom, možemo bolje da prilagodimo neravnomerne tokove, što omogućava optimizaciju performansi izmenjivača toplote prema njegovom specifičnom položaju u vašim procesima.

Rezultat je do 30% veća efikasnost i smanjeno zagađenje za pouzdane, isplative performanse. I to je samo početak.

Bez obzira na primenu, istinski održivi dizajn T10 koji štedi energiju stvara dodatne mogućnosti za postizanje ekoloških ciljeva. A novi koncept ploče obezbeđuje niže ukupne troškove vlasništva zahvaljujući manjem otisku i smanjenim potrebama održavanja.

 

 

T10 product


Upoznajte Alfa Laval T25

T25 sledeće generacije je dostupan sa dve konfiguracije ploča koje vam pomažu da povećate energetsku efikasnost i minimizirate uticaj na životnu sredinu. T25-B je specijalno projektovan za aplikacije pod visokim pritiskom koje zahtevaju najbliži pristup temperaturi, kao što su:

  • Opšte aplikacije za HVAC hlađenje i hlađenje centra podataka
  • Stanice za prenos energije u mrežama daljinskog hlađenja
  • Prekidači pritiska u visokim zgradama ili u mrežama daljinskog grejanja

 

Alfa Laval T25-P  nudi izdržljivo i fleksibilno rešenje za prenos toplote za industrijske procese koji zahtevaju da jedinica radi pouzdano u teškim uslovima. Neki primeri su:

  • Dužnosti povrata toplote i izmenjivača amina
  • Servisno intenzivne obaveze i grejači sirove nafte
  • Dužnosti kod kojih je pouzdanost ključna, kao što je dehidracija sirove nafte na moru

 

 

 

t25-640x360.jpg

.

Karakteristike koje postavljaju nove standarde

Saznajte više o funkcijama sledeće generacije koje pomažu T6, T10 i T25 da razbiju nove barijere kada su u pitanju toplotne performanse i održivost u širokom spektru primena i pozicija.

OmegaPort™ nekružni ulaz i izlaz

CurveFlow™ područje distribucije

FlexFlow™ dizajn ploče

Poravnanje u pet tačaka

SteerLock™ poravnanje ploče

ClipGrip™

Offset žleb zaptivke

Kompaktan okvir

Valjak sa T-šipkom

Kutije za ležajeve

Tehnička dokumentacija: U potrazi za dugoročnim uštedama energije

Ova tehnička dokumentacija daje pregled različitih načina na koje noviji izmenjivači toplote mogu doprineti ukupnoj uštedi energije u industrijskim primenama za grejanje i hlađenje. Bez obzira da li razmišljate o opremi za novu instalaciju, želite da nadogradite postojeće izmenjivače toplote ili istražujete mogućnosti proširenja vašeg kapaciteta, ove informacije su korisne.

vignettetechnicalpaper

Kontaktirajte nas

Da li želite da saznate više o vašim opcijama ili da dobijete savet od naših stručnjaka o tome koji zaptivni pločasti izmenjivač toplote je najbolji za vaše poslovanje, kontaktirajte nas!

GPHE 4 newgeneration 640x360-CTA

Za HVAC aplikacije, takođe nudimo izmenjivače toplote sa sertifikatom AHRI performansi

Asortiman Alfa Laval AlfaQ je sertifikovan u skladu sa AHRI sertifikacionim programom izmenjivača toplote tečnost-tečnost (LLHE), koji obezbeđuje termičke performanse u skladu sa objavljenim specifikacijama proizvođača. Alfa Laval-ove funkcije sledeće generacije su takođe dostupne za relevantne veličine i konfiguracije modela iz AlfaQ asortimana.

brazed alfanova ahri640x360